.

По подписа ще го/я познаете...

В последно време използваме компютъра почти за всичко - пазаруване онлайн, пращане на поздравителни картички, общуване с близки и приятели и т.н. Графолозите, хората, които определят характера на човек по начина, по който пише, имат все по-малко рабо

По подписа ще го/я познаете...
В по
ледно време използваме компютъра почти за всичко - пазаруване онлайн, пращане на поздравителни картички, общуване с близки и приятели и т.н. Графолозите, хората, които определят характера на човек по начина, по който пише, имат все по-малко работа. И все пак на хората се налага да се подписват от време на време върху някои документи, а подписът също издава характера на човек.

Оптимистично настроените хора се подписват с окончание нагоре, а тези, които гледат песимистично на нещата, с окончание надолу. Реалистите слагат хоризонтално окончание.

Решителните хора обикновено имат кратък подпис, докато тези, на които им е нужно повече време, за да вземат решение, се подписват значително по-дълго. Ако пък подписът е съставен от две части, трябва да се обърне внимание на техния обем, ако първата част е по-обемна, значи човекът е философски настроен, ако пък втората част е по-обемна - пред вас стои човек, който обожава да работи.

Добродушните хора обикновено имат по-закръглени подписи, а агресивните личности се подписват с ъгловати и заострени букви.

Някои хора, след като се подпишат, дописват още нещо - това обикновено правят хората, които са перфекционисти и имат аналитичен ум.

Непоследователните личности се подписват с дълги подписи, които имат различни по размер букви и доста завъртулки и излишни детайли.

Вертикалните линии, които са поставени в началото на подписа, показват, че човекът има формален подход към нещата, които върши, ако са в средата - че на този човек определено са му нужни усилия, за да престане да говори и да действа, ако се намират в края - този човек не успява да доведе много от нещата, с които се е захванал, до край.

Широкият подпис показва стратегически планове, а малкият, че въпросният човек често действа тактически.

Наклоненият надясно подпис показва, че въпросният човек умее да прави компромиси и винаги се стреми да се разбира с хората около него, наклоненият наляво пък  се прави от хора, които нямат доверие в почти никого. Правият подпис е дело на последователна личност.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
krisito99
преди 12 години
0
1
!
Отговори
super
Страница 1 от 1